♡ Lies

Iets in me was sterk en dreef me naar al de sessies die Gitta aankondigde. Het was het einde van mijn “spirituele shoppen”, omdat ik duidelijk aanvoelde dat vooral de sessies van Gitta werkelijk een impact op me hadden.

New moon sessies, Osho Dynamic meditations, Reiki-circles, Mantra-avonden, zo vaak als mogelijk was ik van de partij. Bij elke aanblik werd er iets geraakt, iedere sessie brak wel iets nieuws en ongezien open, de liefde voor mezelf groeide, vertrouwen, kwetsbaarheid, kracht, ontspanning en bewustzijn namen toe.

Tot op een dag Gitta met een nieuwe opleiding bezig was en ze voorstelde om een sessie bij haar te volgen. Biodynamic Breath and Traumarelease. Vanaf het eerste moment wist ik dat het dit was waar Gitta al haar talenten, kennis en doorgedreven trainingen in kwijt kon. Een totaalpakket… Een nieuwe passie werd geboren en dat is voelbaar…

Alvorens ik Gitta kende, had ik al jarenlange therapieën achter de rug, talloze healing-sessies en nog zoveel meer. Allen hadden ze hun functie en brachten soelaas, maar de Breath and Traumarelease sessies sloegen in als een bom.

Opgroeien, het leven, levert willens nillens trauma op. Soms klein van aard, soms groot, maar altijd diep verborgen wegens te pijnlijk om toe te laten, laat staan te herbeleven.
De technieken die gebruikt worden in Breath en Traumarelease brengen trauma en andere onderdrukte emoties naar boven op een manier die als veilig aanvoelen en waar totale herbeleving niet aan de orde is.

Meermaals was ik in totale verwondering omdat er dingen naar boven kwamen waarvan ik dacht ze reeds verwerkt te hebben of sterker nog, dingen die gebeurd zijn waar ik totaal geen weet meer van had. Maar wel degelijk trauma dat tot op die dag, een stevige en onbewuste impact had en me verhinderen om het leven volop te leven.

De begeleiding en aanwezigheid van Gitta hierin is van onnoemelijke waarde. Niet alleen straalt Gitta liefde en vertrouwelijkheid uit, ook de kunde, de onvoorwaardelijke passie waarmee ze dit doet is ongezien. Ongezien in die mate dat ik me tijdens de sessies soms afvraag wat me het meest raakt: onderdrukte emoties die naar boven komen en eindelijk in vrijheid kunnen gaan rusten of Gitta’s licht dat telkens weer gaat schijnen als ze kan doen wat ze zo graag doet, datgene waar ze diep geraakt en intens gelukkig van wordt…

Al je dit leest en ergens wordt jouw nieuwsgierigheid geprikkeld maar toch steekt twijfel nog de kop op: ga, adem, laat het op je afkomen en misschien zegt jouw hart nadien wel “welkom” tegen een nieuwe wondere wereld die je dichter bij jeZelf brengt.

Met een teder liefs,

Lies

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *