SHAMANIC JOURNEY with Martine Hertogs (in Dutch)

fb-sjamanic-journey

Tijdens deze reis zakken we af in ons diepere zelf, op zoek naar een stukje van onszelf dat we ergens op een bepaald moment misschien verloren zijn geraakt, maar dat we nodig hebben om verder te kunnen gaan.

Begeleid door trom en zang reis je naar je innerlijke heilige ruimte. Hier nodig je een begeleider uit (innerlijk) en samen met deze begeleider, reis je naar jouw innerlijke krachtplek, op zoek naar heling, kracht en wijsheid.

Een mooie, helende reis, open voor iedereen, man of vrouw, die meer inzicht in zichzelf wil krijgen en diepere patronen wil helen. <3

PRAKTISCH
– Welkom vanaf 19.15, we starten om 19.30
– LivingSouls, Dorp Oost 14, 2070 Zwijndrecht
– Best is om niet te zwaar te eten voordien zodat je nog een beetje alert bent.
– Breng eventueel een warme trui of dekentje mee. Je lichaam kan afkoelen tijdens het reizen.
– Eventueel een kussentje om op te zitten.


Over MARTINE ♥

Martine Hertogs biedt sjamanistische begeleiding aan in vrouwelijke spiritualiteit en welzijn.

Reeds meer dan 15 jaar verdiept ze zich in het sjamanisme via het volgen van een individuele opleiding aangevuld met verscheidene groepsopleidingen.
Als sjamane heeft ze haar verbonden met de grote vrouwelijke kracht, de Moeder, die ze diep in haarzelf mocht ontmoeten

Martine behaalde haar Master in de Psycho- en Pedagogische wetenschappen en het getuigschrift van Counselor in existentieel welzijn bij de KUL.
Gedurende 27 jaar was ze leerkracht psychologie, communicatieve en sociale vaardigheden in het TSO en ontwikkelde daarbij in de begeleiding van leerlingen een methode gebaseerd op de sjamanistische techniek van innerlijke reizen.

Voor meer info, contact of om op de hoogte te blijven van haar activiteiten, bezoek zeker haar website!

www.spiegelendevrouwe.com

– Diep in elke vrouw huist een authentieke vrouwelijke kracht, voedend en dragend voor al wat leeft, sterft en herleeft.
– Patriarchale culturele en religieuze normen en waarden, opvoeding en ervaringen hebben vrouwen afgesneden van deze belangrijke innerlijke bron . Een nieuwe verbinding met deze ware vrouw in zichzelf opent op magische wijze de poort naar transformatie en zelfverwerkelijking .
– De weg naar binnen is de oeroude vrouwelijke manier van zijn en weten, de werkelijke schoonheid die elke vrouw uitstraalt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *